16,5 cm sexappealu...

30. 06. 2016 13:51:24
Přesně tohle na mě hlásala věta ve vyhledávači na netu, no a protože jsem tvor zvědavý, tak mi to nedalo, abych stránku neotevřela.

Nevím, jestli to bylo dobře, protože jsem v momentě zjistila, že můj vlastní sexappeal je velmi, ale velmi přízemní, takřka nulový. Ten můj poslední má hodnotu v podstatě nula nula nic. Přesto mi to nedalo a vzala jsem do ruky pravítko. 0,5 cm!!! Tak tohle je můj vlastní sexappeal, koupený v akci v Hervisu, pro jistotu hned dvakrát.

K letní sezóně prostě žabky neodmyslitelně patří a pro mě jsou znakem značky „pohodlí nade vše“. Co na tom, že mi chybí ještě 16 cenťáků. Na dobrovolné spáchání sebevraždy, ať už fyzické, anebo společenské mohou být i jiné důvody a parametry.

Ano, článek pěl ódy na vysoké podpatky, které vypadají skvěle, sexy, ale mají taky svá úskalí. Hned jsem si vzpomněla na krátké video, kde modelky na molu padají v podpatcích jako švestky do kvasu a popravdě mi jich bylo líto. Já udělat takový držkopád, tak ne že se nezvednu, ale nebude to ani bez následků.

Nemohu popřít, že jsem vždy po takových botkách toužila a byly doby, kdy jsem si podpatky dopřávala. Bohužel okolnosti mě donutily sahat po pohodlné obuvi a moje nožky odvykly těmto ladným kráskám. Poslední, které jsem si pořídila, a je to už pár let, byly nádherné kožené sandálky, jejichž sexappeal měl sice jen 12 cm, ale člověk musí být skromný a držet se při zemi. 16,5 už fakt může zabít.

V obchodě se zdály být naprosto skvělé a pohodlné. Už doma jsem však zjistila, že tudy cesta nepovede, pokud se nechci buď ztrapnit, anebo zabít. Chůze přes chodbu, obývák, tam a zpátky mě tak odrovnala, že jsem si musela další půlhodinu masírovat nohy. Tak jsem milé sandálky prodala. Bylo po parádě. Asi navždy.

A tak si dnes od zhlédnutí článku přemýšlím, jaký sexappeal si já vlastně vyrobím. Zasněně jsem si představila botky na krásných nožkách, jaké by to bylo, kdyby se alespoň jednou za mnou někdo otočil. To dá rozum, že ne hrůzou. A možná to vlastně i někdo dělá, že se s hrůzou otočí, ale to já nevnímám. Chodím stylem mlha přede mnou mlha za mnou, a tak přesvědčuji sama sebe, že jsem v podstatě neviditelná.

Můj největší současný sexappeal dosahuje výšky možná 5 cm a i s tím mám někdy problém. Hlava dává špatně povely nohám, nebo nohy hlavě, vlastně ani nevím, ale škobrtnu každou chvilku, takže sykám bolestí, většinou už než vyjdu z domu. Nadávám si, proč jsem tak blbá a nedala si „normální“ boty. Na druhou stranu mám výhodu. Neutratím. Moct nosit krásné lodičky, sandálky, střevíčky, musela bych hledat další stálý příjem na tyto nezbytné výdaje. Měla bych zcela jistě úchylku na nakupování bot.

Ale to jsem odbočila od tvorby mého sexappealu. Chodila jsem z místnosti do místnosti a nic mě nenapadalo. Až spásná záchrana. Lednička! Tolik sexappealu v ní, to by jeden nevěřil! Je léto, vyhrál to meloun nad vším, co jsem viděla. Myslím, že meloun je k letnímu počasí velmi sexy.

Sedla jsem si s ním ke stolu a dlabala ho lžící přímo ze slupky. Co naplat, že šťáva teče nejen po bradě, ale vlastně úplně všude, zrníčka lítají taky úplně všude, po zemi, výstřihem do podprsenky, padají na psa, který slintá na zemi pode mnou. Znechuceně odešel. Nemohl se na tu hrůzu dívat. Měla jsem pocit, že meloun „nakřehčili“, stejně tak jako se „křehčí“ maso tak, že ve finále zaplatíte spoustu peněz za vodu. A ještě rádi.

Asi jsem vymyslela pěknou blbost tenhle sexappeal. Nejen že vypadám u toho jak čuně, i ten meloun vypadá, že je po smrti. Přišlo mi, že meloun je vlastně sexy jen na obrázcích a v reklamách. Podobně je to i s těmi botičkami. Už jste si někdy všimli, kolik chodí po městě sexappealu na 16,5 centimetrech? Že ne? Možná to bude tím, že se na tom zase až tak moc chodit nedá. Ovšem výjimky potvrzují pravidlo. A tak až potkáte podivně se klátící slečnu, které jde každá noha úplně jinam, tak mrkněte na boty. Zcela jistě poznáte 16,5.

Na menších to vypadá mnohem líp, stačí ubrat čtyři cenťáky. A nakonec, když jsou hezké nožky, tak i ty žabky z toho vyjdou sexy. Takže vzhůru do ulic, každý dle svého sexappealu, protože jak se říká: „proti gustu, žádný dišputát“. Já osobně se na hezké nohy a boty vždycky podívám. Samo že bych mohla i na svoje, ale to bych je nesměla mít zahalené v té mlze. Nejsou vidět. ;)

Autor: Marie Novotná | čtvrtek 30.6.2016 13:51 | karma článku: 29.12 | přečteno: 9996x

Další články blogera

Marie Novotná

Noční můra

Dnes se stalo asi nemožné. Po roce léčení i druhá kontrola potvrdila že jako už konečně zdravá!!! A učím se tomu věřit.

6.12.2021 v 21:46 | Karma článku: 17.24 | Přečteno: 713 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 19.99 | Přečteno: 143 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 20.76 | Přečteno: 759 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 15.02 | Přečteno: 203 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.55 | Přečteno: 164 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 16.36 | Přečteno: 236 | Diskuse
Počet článků 67 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1182

Píšu si jen tak pro radost. Někdy vážně, někdy nevážně, s nadsázkou, prostě podle nálady.... jen tak ....

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...